• Okresní kolo SOČ

    6. 4. 2022 | Soutěže

    Dne 5. 4. 2022 proběhlo 44. okresní kolo Středoškolské odborné činnosti za účasti našich žáků 4. ročníků. Soutěž organizovalo Středisko volného času Krnov pod vedením paní Heleny Sedláčkové. Poprvé v historii se soutěž konala na půdě naší školy v pěkných prostorách Inkubátoru.

    Naši žáci se zapojili do soutěže ve 3 oborech – Strojírenství, hutnictví a doprava, Informatika a Tvorba učebních pomůcek, didaktická technologie. Porotu soutěže tvořili učitelé odborných předmětů SPŠ a OA Bruntál – Ing. Karel Kubeša a p. Roman Pydych, p. Rostislav Rybka – zástupce Krnovské firmy ELFE, s. r. o., p. Stanislav Ferenčík – Policie ČR, Krajské ředitelství Policie Moravskoslezského kraje a zástupci pořádající organizace – SVČ Krnov.

    Žáci překvapili porotu kvalitou svých prací i připravenými prezentacemi.  Na závěr bylo pro porotu poměrně složité vyhodnotit ty nejlepší. Do krajského kola postoupilo celkem 6 žáků naší školy, a to Jonáš Bednarský a David Mička za obor Strojírenství, hutnictví a doprava, dále Vojtěch Gerhard a Vojtěch Lacina za obor Tvorba učebních pomůcek, didaktická technologie a v oboru Informatika postoupili Lukáš Tkačík  a Petr Kret.

    Krajské kolo SOČ 2021/2022 se bude konat v pondělí 9. 5. 2022 na VŠB Ostrava – Poruba. Organizátorce soutěže paní Sedláčkové, porotcům i vedení školy děkuji za hladký a reprezentativní průběh soutěže.

    Všem postupujícím přeji hodně dalších úspěchů a co nejlepší umístění v krajském kole.

     

    Ing. Karel Kubeša


    Nejnovější aktuality

    Skip to content