• Zakončení týdne v Praze

    12. 11. 2022 | Exkurze

     

    Ve čtvrtek ráno jsme se vydali se třídami 2.E a 4.B na cestu do Prahy. Ve vlaku jsme žákům připravili k zabavení kvíz s otázkami týkajících se jejich oboru.

    Po příjezdu jsme navštívili Národní technické muzeum. Žáci zde mohli vidět kompletní historii českých, ale i zahraničních dopravních prostředků. Při prohlídce měli za úkol vyplňovat pracovní listy, jejich úkolem bylo zjistit ty největší kuriozity exponátů.

    V pátek ráno jsme se s žáky vydali k Letenské PVA EXPO Aréně, kde jsme navštívili 4. ročník E-SALONU. Žáci zde mohli vidět nejnovější modely elektrických a hybridních vozidel, nabíjecích stanic a další novinky v odvětví elektromobility, včetně vozidel na vodíkový pohon. Nejlepší částí bylo testování vozidel, kdy si žáci mohli vybrané vozidlo vyzkoušet v ostrém provozu Prahy. Mimo vozidla zvládli otestovat i elektrické skútry a koloběžky.

    Všichni jsme si exkurzi užili.

    Tato aktivita byla financování díky projektu číslo CZ.02.3.68/0.0/0.0/19_078/0019613, který je financován ve výši 450 mil. Kč Evropskou unií v rámci programu Odborné, kariérové a polytechnické vzdělávání v MSK II (OKAP).

     

     


    Nejnovější aktuality

    Skip to content