• Projektový den

    21. 12. 2022 | Akce

    V úterý 20.12.2022 se na naší škole konal Projektový den, v rámci něhož byly pro 1., 2. a 3.ročníky nachystané 4 stanoviště, které se zaměřovaly na konkrétní oblast.

    Žáci se tak mohli seznámit například s projekty Erasmu, díky kterým si prohloubí jednak své znalosti studovaného oboru, ale také cizího jazyka. Žáci ze 4.D nižším ročníkům odprezentovali své zážitky z Dublinu a Irska, kde byli na stáži. Během dvou týdnu pracovali ve vybraných firmách, objevovali krásy nové země a nabírali zkušenosti.

    Velkým lákadlem bylo také další stanoviště, kde na žáky čekala velmi pěkná prezentace žáků ze 4.B, kteří zpracovali své zážitky z projektového pobytu na Islandu. Dozvěděli se nejen to, jaká je na Islandu příroda a kultura, ale byl jim také představen výukový systém na škole, kde naši žáci po celou dobu pobytu nabírali nové poznatky a zkušenosti.

    Dále je čekalo stanoviště s pestrou nabídkou Školních klubů, které organizují sami žáci. Přihlásit se mohli například do Hudebního klubu, kde budou moci vytvářet společnou hudbu, ale také se učit na nové hudební nástroje.

    A v neposlední řadě se podívali do učebny virtuální reality, kde jim byl představen virtuální svět, ve kterém žáci mohou pracovat a vytvářet zajímavá propojení se získanými teoretickými znalostmi. A podívat se také mohli na projekt, se kterým se studenti oboru IT účastnili soutěže a získali úspěch.

     


    Nejnovější aktuality

    Skip to content