• Ohlédnutí za Automotive game

    23. 3. 2023 | Soutěže

    V úterý 14.3.2023 se v areálu školy uskutečnil pilotní projekt  Automotiv game, výukové virtuální hry.  Naše škola měla tu čest jako vůbec první v ČR uvést tuto hru do praxe společně se zástupci značky ProfiAuto.

    Na tuto akci se sjeli zástupci středních škol z celého Moravskoslezského kraje. Jde o sérii virtuálních aplikací pro servis na automobilech. Formou soutěže prováděli žáci prvních a druhých ročníků oboru Elektrotechnik a Dopravní prostředky virtuální opravářské, seřizovací a montážní práce.

    Této soutěže se účastnili také sponzoři firem Brembo, MANN FILTER, VARTA, MONROE, ATH-Heinl atd. Seznámení se soutěží a firmami proběhlo v dřevodílnách. Poté se hlavní dění přesunulo do hlavní budovy školy, kde žáci usedli za počítače a začali hrát. Jako překvapení na každého žáka čekala mála odměna od ProfiAuto v podobě kšiltovky, deníčku propisky a klíčenky. Ze sedmdesáti zúčastněných žáků se jich šestnáct probojovalo do finále.  Z tohoto finálního kola bylo vyhlášeno deset nejlepších, kteří byli obdarováni hodnotnými cenami sponzorů.

    Mezi nejlepší patřili:
    1. Roman Slavík
    2. Michal Petropulos
    3. Martin Rudolf
    4. Tomáš Lavrenčík
    5. Martin Čech

    Více fotografií na Facebooku školy.

    Nejnovější aktuality

    Skip to content