• Prezentiáda MAP

    25. 6. 2023 | Ostatní

    V pátek 16. června proběhlo poslední finále Prezentiád v rámci předmětu MAP. První kolo samotné prezentiády probíhá ve vyučovacích hodinách, kdy pod vedením učitele se žáci připravují a v určitém pořadí své práce prezentují v rámci svých skupin. Spolužáci vyberou práce, které je zaujaly nejvíce a ty poté postupují do dalšího kola.

    Finálové kolo probíhá v rámci jedné či dvou vyučovacích hodin, kde jsou přítomni oba učitelé MAPu (učitel angličtiny i učitel odborných předmětů). Nejlepší prezentaci vybrali žáci i učitelé společně a vítězové byli oceněni.
    Ve třídě 3.B se nejlépe umístili David Polovka, Václav Hradil a Dan Pavlík. Ve 3.D převedl nejlepší výkon Jan Unverdorben. Ve třídě 3.C prezentovali Župka Jan, Kaderka Kamil, Kapera Tomáš, Adametz Adam, Šmach Jaromír, Kuběna Daniel, Stanislav Jan, Plaček Lukáš.
    Studenstvo OA, které se účastnilo Prezentiády, bychom chtěli také pochválit za skvělé výkony. Zúčastnili se následující: Mahdal Roman, Tereza Krejčová, Hana Pavelková, Veronika Šíblová, Ivo Kotlárik, Markéta Lengsfeldová, Alexandra Sušilová, Zlata Valíčková.
    Vyučující MAP ve třetím ročníku.


    Nejnovější aktuality

    Skip to content