• Výběrové řízení k projetu Tatra

    14. 3. 2024 | Akce

    V úterý se konalo výběrové řízení k projektu Tatra, v rámci kterého se sešlo celkem šestnáct ambiciózních žáků, kteří před komisí odprezentovali své záměry. Každý z uchazečů se snažil prokázat, proč právě on by měl být vybrán k účasti na tomto zajímavém projektu.

    Při prezentaci před komisí se žáci snažili vystihnout svou vášeň pro automobilový průmysl, a zvláště pak pro legendární značku Tatra. Každý z nich zdůraznil své individuální přínosy a schopnosti, které by mohly přinést do projektu. Od technických dovedností až po kreativní přístup se žáci snažili upoutat pozornost komise svou originalitou a zaujetím.

    Po důkladném posouzení a zhodnocení prezentací a pohovorů se komise rozhodla vybrat deset žáků, kteří budou mít možnost zapojit se do tohoto projektu. Vybraní kandidáti se vyznačovali nejen svými schopnostmi a znalostmi, ale také zaujetím a vášní pro automobilový průmysl obecně.

    Pro žáky znamená účast v projektu Tatra nejen profesní výzvu, ale také příležitost rozvíjet se a učit se od zkušených profesionálů. Není pochyb o tom, že pro tyto vybrané žáky bude účast v projektu Tatra nezapomenutelnou zkušeností, která ovlivní nejen jejich profesní, ale i osobní život.


    Nejnovější aktuality

    Skip to content