• Výlet v Černé Vodě

    29. 6. 2023 | Exkurze

    Ve dnech 20. – 21. 6. jsme se jako žáci střední školy vydali na výlet do malebného místa Černá Voda. Společně s naší třídou jsme si užili nezapomenutelné chvíle a byli jsme ubytováni v útulném Pensionu „Pod Mlýnem“.

    Černá Voda, která se nachází v blízkosti Jeseníku, nás okouzlila svou krásnou přírodou a klidnou atmosférou. Během našeho pobytu jsme měli možnost prozkoumat okolní krajinu a objevovat skryté poklady této oblasti.

    Ubytování v Pensionu „Pod Mlýnem“ bylo skvělé. Pocítili jsme zde pohodu a přívětivou atmosféru, která nám poskytla příjemný odpočinek po náročném dni plném zážitků.

    Během našeho výletu jsme si užívali přírodní krásy Černé Vody, procházky okolím a objevování nových míst. Tento výlet nám poskytl příležitost lépe se poznat, vytvořit silnější pouta mezi spolužáky a vytvořit vzpomínky, které nám zůstanou na dlouho.

    Celkově lze říci, že výlet do Černé Vody byl skvělým zážitkem pro nás všechny. Těšíme se na další společné aktivity a výlety, které nám přinesou další nezapomenutelné zážitky.

     

    Matyáš Kučera

     


    Nejnovější aktuality

    Skip to content