• Spolupráce bruntálských středních škol s VŠB-TUO Ostrava

    17. 4. 2023 | Akce

    12. dubna se na naší škole uskutečnil týmový workshop na téma Komunikační strategie středních škol v Bruntále, kterého se zúčastnili studenti magisterského programu Marketing a obchod z Ekonomické fakulty VŠB-TUO Ostrava, žáci oboru Obchodní akademie naší školy, žáci bruntálského Gymnázia a žáci Střední odborné školy Bruntál.

    Studenti VŠB-TUO nejprve absolvovali exkurzi AL INVESTU v Břidličné, po návratu vytvořili v roli mentorů 6 týmů se žáky uvedených středních škol a zasedli k práci na zadaném tématu – komunikační strategie dané školy s určeným rozpočtovým limitem, použití online marketingu a celková mediální strategie. V dřevodílně své projekty postupně prezentovali a reagovali na dotazy hodnotící komise, ve které zasedl děkan Ekonomické fakulty VŠB-TUO, ředitelé zúčastněných středních škol a zástupci Al INVESTU.

    Práce se žáci středních škol zhostili úspěšně, jejich nápady byly zajímavé a inspirativní. Celá akce byla velmi zdařilá a vysoce hodnocená komisí i zúčastněnými studenty.  Spolupráce s Ekonomickou fakultou VŠB-TUO bude určitě pokračovat i v budoucnu.

     

     


    Nejnovější aktuality

    Skip to content