• Validation Camp II

    31. 1. 2024 | Akce

    V rámci projektu TPA – Inovační centrum pro transformaci vzdělávání -CZ.10.03.01/00/22_003/0000072 se dne 23.1.2024 žáci 3.A Obchodní akademie zúčastnili Validation Campu II v Ostravě.

    Během dopoledního programu nám žáci představili 9 různých projektů, které se týkaly různých oblastí, jako je marketing, vytváření deskových her pro studenty IT, zdravotnictví, datové sítě, projekční kancelář, reklamní dílna, vstřikování plastů, rozvoj finanční gramotnosti a zemědělství.

    Žáci měli přínosný doprovodný program s odbornými lektory, kteří jim pomáhali vytvářet strategie pro budoucí zákazníky. Zvláštní pozornost se věnovala prezentacím projektů, tzv. „Pitch Bootcamp“, kde byla zdůrazněna silná stránka i možná omezení, která se mohou objevit během prezentace.

    Žáci se také zamýšleli nad tím, co dělá jejich projekt unikátním, jak byl ověřen a jaký má potenciál. V pokračování vytvořili krátkou dvouminutovou prezentaci, za kterou obdrželi zpětnou vazbu.

    Na závěr kempu byly představeny všechny projekty s hodnocením od komise. Blahopřejeme vítězům a přejeme jim hodně úspěchů při realizaci svých projektů.

     


    Nejnovější aktuality

    Skip to content